Quintana Roo

Triathlon cyklernes fader….

Det var nemlig Quinatana Roo der som de første nogen sinde fremstillede en cykel med speciel geometri til triathleten Ray Browning. Han stillede op til Ironman New Zeeland i 1987 på sin Quintana Roo Superform, og blev gjort lidt til grin med sin “besynderligt” udseende cykel. Men der var ikke mange der grinede, da han stillede cykle med et forspring på mere end 30min til nummer 2.

Siden dengang har Quintana Roo, og alle andre, fremstillet triathloncykler med denne geometri. Og det teknologiske forspring som Ray Browning havde i 1987, kan alle triathleter erhverve sig i dag.

Uanset ambitionsniveau, så kan du få glæde af en QR cykel

Quintana Roo’s filosofi er at alle ryttere har forskellige udgangspunkter og dermed også forskellige mål. Uanset hvad, kan cyklen indstilles til dine behov. Fælles for alle cykler, lige fra entry-level modellen Kilo, op til topmodellen PRsix, er at de har den såkaldte FIST teknologi (Fit Institute SLowtwitch, udviklet af QR’s grundlægger, Dan Empfield), som betyder en langt større indstillingsmulighed end mange andre mærker.

 

Nemmere at indstille end konkurrenterne!

PRsix_2016Den nye PRsix er en drømmecykel for mange. Ikke kun ryttere, men også mekanikere. Quintana Roo’s tilgang til projekt PRsix var, at alt skulle kunne indstilles bare med brug af 2 forskellige unbraco-nøgler – konkurrenterne på markedet bruger op mod 10 forskellige størrelser!

Derudover har du mulighed for dropout enten vertikalt eller horisontalt, og med den specieldesignede frempind, kan du nemt indstille længde og højde. Frempinden er standard 31,8mm, som giver dig mulighed for at bruge enhver type TT styr, uanset fabrikant. PRsix understøtter montering af bremser fra Shimano, TRP, Magura og TriRig – dermed intet problem at montere dit foretrukne mærke.

 

Vil du se mere om Quintana Roo?

Så tag et kig på deres hjemmeside, der finder du det aktuelle udvalg af cykler og tilbehør, eller se i kataloget herunder.

www.quintanarootri.com