Nineteen

 19 er ikke bare et nummer det er en oplevelse

www.nineteenwetsuits.comDet repræsenterer enhver triathlets mål og drømme. Fra nevøsiteten ved starten af dit første triathlon, til det at opnå at sætte personlig rekord – måske endda at nå hele vejen til Highway 19, Queen K på Kona’s kyst til verdensmesterskabet i Ironman-distancen.
For Nineteen Wetsuits er det kunsten –  at gøre dine drømme til virkelighed.

 

Nineteen våddragter hører til blandt den absolutte elite. Her er et par udpluk af hvad der gør en Nineteen dragt unik:
f_ellesystem ElleSystem  –  Et cut og en pasform specielt for kvinder. Nineteen var de første der gjorde det, og vi fortsætter med at bruge det i alle vores kvinde dragter.
f_253 253 System  –  Vores system af varierende neoprentykkelse, der bruger det tykkere neopren hvor opdrift er nøglen til optimal krops position og bruger tyndere neopren hvor flexibilitet og bevægelses grad er mest betydende.
f_speedcut SpeedCut Benåbning  –  Vores brug af et specielt 3mm neopren panel i det nedre ben tillader et easy-on / easy-off fit og hurtige skifte tider. Nineteen er ikke bare hurtig i vandet, men også på land.
f_5year 5-års Garanti  –  Kvalitet har haft vores højeste prioritet siden dag et. Vi står bag vores dragter med en hidtil uset garanti på 5 år, den længste i triathlon verdenen.

Hvilken størrelse skal jeg bruge?

Her finder du en oversigt over anbefalet størrelse på våddragen. Vi anbefaler altid at du prøver dragten på, og får hjælp til at vurdere om dragten har den korrekte størrelse.

nineteen-størrelsesskema

Hvordan tager man en våddragt på?

Vi har lavet en række videoer omkring våddragter som kan bruges til undervisning i hvordan man tager en våddragt på m.v.
Se vores Youtube kanal for mere info.


Nineteen Rouge

Nineteen Rouge er topmodellen af våddragter. Nineteen’s fokus har været at udvikle den hurtigste og mest komfortable våddragt på markedet.
Dygtige svømmere vil få fuld valuta for pengene ved at vælge Nineteen Rouge grundet et yderst fleksibel skulderparti, eminent core stabilitet og perfekt balance i vandet. På trods af at Rouge er en absolut high-end dragt, er prisen stadig holdt på et fornuftigt niveau.

– CSC Exoskeleton (CSCX)
Nineteen har udviklet ’Rogue’ til at give core stabilitet og kompression gennem vores CSC Exoskeleton, som består af strategisk placeret japansk neopren og komprimerende stof på indersiden. Dette system begrænser unødvendig strækning i torso og overkrop og giver en stabil platform, så din krop kan rotere for et effektivt armtag.

– WingSpan Elite
Mange års test og udvikling har ført til førende WingSpan System, første gang brugt i Frequency. Nu introducerer Rogue den næste generation – WingSpan Elite. WingSpan Elite benytter den højeste kvalitets neopren og vores patenterede panel layout for at sikre dig, at din heldragt føles og optræder med en mobilitet som en ærmeløs dragt.

– Elbow Elevator
Høje albuer er nøglen til et godt armtag. Af denne grund har Nineteen udviklet ’albue løfteren’ integreret i underarms panelet for at hjælpe med at opretholde optimeret arm stilling, i første fase af armtaget. Dette er for at sikre maksimal distance pr. armtag.

– Catch Paddles
Vores eksklusive underarms panel har fordel af yderligere areal, når der foretages ’down sweep’ og sikre maksimal indflydelse mellem din albue og håndled.

– Uncollar + +
Udviklet fra succesen Uncollar, som bruges på Frequency. Uncollar + + hjælper med at sikre en effektiv tætning mod vand indtrængning ved høje hastigheder. Højere, tyndere og glattere – Uncollar + + hjælper med til at skabe det ultimative segl, når det kombineres med vores reverse lynlås.

– Reverse lynlås
Rouge har reverse lynlås, hvilket betyder at dragten lynes oppefra og ned. Dermed mindskes risikoen for at dragten bliver lynet op under en hektisk svømmestart og samtidig er dragten lynhurtigt at få af i skiftezonen.

– Easy-off ben
Benåbning er skåret på skrå så det er lettere at få dragten af – Nineteen er ikke bare hurtig i vandet, men også hurtig i skiftezonen.

 

Rouge dragten har mindre opdrift i underbenene sammmenlignet med fx Frequency-modellen. Dét betyder at mindre gode svømmere med “tunge ben” bør overveje Frequency i stedet.

Fås i størrelserne:

Men’s S, S-T, MS, MS-T, M, M-T, ML, L

Women’s WXXS, WXS, WS, WM, WL


 

Nineteen Frequency

nineteen-herre-frequence_1 nineteen-dame-frequence_1Nineteen Frequency er en gennemtestet dragt, der tidligere var Nineteen’s topdragt. Mange sejre er vundet i Frequency og dragten udvikles fortsat.  Frequency er hurtig i vandet og samtdig meget komfortabel. Dragten har 5mm neopren omkring hofte/ben og 1,5mm neopren i skulderpartiet giver en unik kombination af optimal opdrift og fleksibilitet.

Easy-Off ben betyder at benåbningen er skåret på skrå, så det er lettere at få dragten af – Nineteen er ikke bare hurtig i vandet, men også hurtig i skiftezonen.

Frequence har reverse lynlås, hvilket betyder at dragten lynes oppefra og ned. Dermed mindskes risikoen for at dragten bliver lynet op under en hektisk svømmestart og samtidig er dragten let at få af.

Frequency har som alle øvrige Nineteen dragter 5 år garanti.

Mindre gode svømmere med “tunge ben” vil med Nineteen Frequency få den perfekte opdrift og balance i vandet. Frequency-modellen er en våddragt i høj kvalitet og samtidig til en ganske fornuftig pris.

Fås i størrelserne:
Men’s S, S-T, MS, MS-T, M, M-T, ML, L, L-S, XL, XXL
Women’s WXXS, WXS, WS, WM, WL, WXL, WL-P, WXL-P

 


 

Nineteen Pipeline

nineteen-herre-pipeline_1 nineteen-dame-pipeline_1Pipeline leverer alt, hvad førstegangskøberen behøver – fantastisk fleksibilitet, 5 mm opdrift og maksimal slidstyrke. Alt dette giver den højeste værdi for pengene i forhold til nogen anden triathlon våddragt. Hvor andre mærke tager funktioner af for at fremstille billigere våddragter, lever Pipeline op til det gamle ordsprog – “Du får, hvad du betaler for”.

Aldrig før har en begynder våddragt tilbudt så meget. Vores salgssucces Pipeline leverer fremragende mobilitet og maximal holdbarhed for nybegyndere eller første gangs købere.
Pipeline dragten giver mest valuta for pengene i triathlon sporten.

Fås i størrelserne:
Men’s S, S-T, MS, MS-T, M, M-T, ML, ML-S, L, L-S, XL, XXL
Women’s WXXS, WXS, WS, WM, WL, WXL, WL-P, WXL-P

 

 

 


 

Nineteen Rouge SS

rogue speedsuitDen perfekte speedsuit til triathlon konkurrencer, hvor våddragt ikke er tilladt grundet for høj vandtemperatur.
Dragten er ikke bare hurtig, den tillader også triathleten at have fx tri-dragt eller tri-top på indenunder og sikrer dermed også et hurtig skifte.

Rouge Speedsuit har fantastisk pasform, er yderst komfortable og fleksibel – men ikke mindst er den hurtig i vandet. Dragten har som de øvrige Ninedragter omvendt lynlås, der sikrer at lynlåsen ikke bliver lynet op i en hektisk svømmestart og at dragten er let at tage af.

Rouge Speedsuit er godkendt til WTC stævner ( fx Ironman og 70.3), ITU, USAT og Tri-Can

pix_0025

 

 

 

 

 

TriathlonPlus_Awards_Rogue


13490846_625283787641684_2290250592207957465_o

Nineteen tilbehør – McNetts  og Aqua Sphere svømmebriller

Neopren-hætte Hætte
Nineteens neopren hætte sikrer at hovedet ikke nedkøles ved svømning i åbent vand.
Nineteen-Swim-Socks-N33030_XL Sokker
Nineteens sokker sikrer at fødderne ikke nedkøles ved svømning i åbent vand.
nineteen race belt Nummerbælte

Nineteen’s nummerbælte har et spænde så bælte hurtigt kan tages på efter svømning. Nummeret sættes let fast med to små spænde på nummerbæltet. Der er desuden muligt at sætte energi-gels fast i nummerbæltet.

nineteen chip holder Nineteen chip holder – Chip holder der sidder godt på foden.

Vedligeholdelse af våddragt