DDTech er

Vi skal kun få år tilbage, hvor udvalget af triathlon-specifikke produkter der var tilgængelig på det danske marked var meget begrænset. Hans Jørgen kiggede i Triathlon Magazine og så en Quintana Roo tri-cykel som han var nødt til at få fingrene i. Efter en kort korrespondance var aftalen omkring import af de første cykler i hus, og siden da er der kommet mange, mange flere produkter til.

DDTech er en professionel engros-virksomhed der importerer og distribuerer markedets mest populære triathlon-specifikke produkter på markedet. Via DDTech sælger vi ikke til slutbrugere, men kun til butikker.
Via vores store lager i Randers, kan vi hurtigt ekspedere og levere produkter til jer. Gennem vores store kendskab til produkterne der findes, står vi klar til den bedst mulige service til vores kunder. Vi leverer til butikker i Danmark, Norge og Sverige.

DDTech drives i dag af Hans Jørgen Eriksen og hans hustru Jette, som begge er passionerede triatleter. Vi distribuerer high-end udstyr indenfor triathlon, cykling og MTB.

Læs mere om vores agenturer her på sitet, hvor du også finder links til fabrikanternes hjemmesider.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller ved at udfylde nedenstående skema.

[contact-form 1 “Kontaktformular 1”]