Louis Garneau

Det hele startede i efteråret 1983…

Mærket Louis Garneau oprinder fra hovedmanden bag, Louis Garneau. De første Garneau cykelsko blev produceret i faderens garage i 1983. I 1984 deltog Louis is de olympiske lege i Los Angeles, og herefter blev fokus lagt på firmaudvikling, hvor mærket Louis Garneau nu dækker over MTB-, race- og triathloncykler, sko, beklædning og meget mere.

Firmaet ligger i Quebec, Canada, hvor al udvikling og design foregår. Louis Garneaus filosofi lever i bedste velgående – at forstå cyklisters specifikke behov, og give dem originale og komfortable produkter, ud fra et attraktivt prispunkt.
Vælger du derfor et Louis Garneau produkt, kan du være sikker på at der ligger mange timers udvikling bag, som sikrer at du får mest muligt for pengene.webslidesummercoll_dec2015_eng

 

 

Cykelhjelme: Aerodynamik og sikkerhed kommer i første række

Allerede i 2002 var Garneau på banen med den første UCI godkendte hjelm til enkelstart (TT). Aerodynamikken har derfor været en vigtig faktor hos Louis Garneau. Selv på de billigste cykelhjelme fra Garneau finder du derfor aerodynamiske designs som er medvirkende til at vinden ikke bremses unødigt, når du har hjelmen på.

Den populære Course cykelhjelm var en af de første aerodynamiske cykelhjelme på markedet hvor der blev fokuseret på god ventilation samtidig. Den anerkendte cykelside Bikeradar.com, skriver bl.a.
“Given the fantastic venting, though, this would be our number one choice if your summertime riding regularly includes ultra-hot and humid weather.” ~ www.bikeradar.com

Sikkerheden  er ligeledes i top på alle Garneau hjelme. Cykelhjelmene lever op til de strengeste sikkerhedsregler, den ultra populære og aerodynamiske P09 hjelm til triathlon og enkelstart lever f.eks. op til CPSC,ASTM,CEN samt AS 2063 sikkerhedsregulativerne.
Flere af de ny hjelme har tillige det nyudviklede MIPS system (Multidirectional Impact Protection System), som er med til yderligere at sikre mindst mulig skade på hovedet, hvis man vælter og hjelmen rammer jorden først.

 

Tøj, sko, hjelm til cykling, MtB og triathlon – i topkvalitet

Garneau er med til at drive udviklingen på triathlontøj, og derfor ved man, at uanset prispunkt, så er Garneau det mærke hvor man får absolut mest for pengene.
Igennem mange år har Garneau udviklet specifikt triathlontøj, hvilket også har vist sig i deres valg af materialer og metervarer, som generelt altid er med indbygget solbeskyttelse i solfaktor 50.
Topmodellerne er specifikt udviklet til at reflektere varme og give ekstra kompression når man har det på. Derudover er det blevet testet i vindtunnel, for at sikre optimal aerodynamik.

Derfor er vi ikke blege for at kalde Garneau for markedets bedste cykel- og triathlontøj.

Den populære Course M-2 dragt er blevet testet af mange, og kåret som bedste produkt af Lava Magazine i 2015, ligesom hjemmesiden tririg.com og det ankendte magasin, Cyclinst Magazine, siger følgende:

“Although LG isn’t the first brand to release a tri-specific mid-sleever, I daresay theirs might be the best” ~ www.tririg.com

“The Louis Garneau Course delivers that wind cheating advantage, but without compromising on style, comfort, or practicality.” ~ Cyclist Magazine.

 

Er du interesseret i et samarbejde på tøj i eget design, tilbyder vi teamtøj til store og små klubber, se mere under menupunktet teamtøj, her.

 

Den nye cykel skal være en Garneau!

Louis Garneau’s baggrund som cykelrytter giver mange fordele i udviklingen af nye modeller. I samarbejde med nogle af verdens bedste cykeldesignere, er Garneau cykler derfor både lette, stive og naturligvis UCI godkendte – og så ser de flotte ud.

Din cykel – dine farver…

GarneauR1_Dreamfactory_v2

I samarbejde med Louis Garneau tilbyder vi mulighed for dine kunder kan få lakeret den nye Garneau cykel i lige det farvetema som ønskes. Det koster ikke meget ekstra at få stellet lakeret i speciel farve, og man får dermed en unik cykel i sin egen yndlingsfarve, en farve som matcher cykelklubben, farven på den bil man drømte om som barn, eller hvis man bare ønsker at skille sig ud fra mængden.

denne side kan du nemt og hurtigt lave et grunddesign på Garneau cyklerne, så hvis du hurtigt vil se hvordan din specialmalede Garneau cykel kan se ud, så prøv  selv – det er lettere end du tror!
http://dreamfactory.louisgarneau.com/?region=ca&lang=en

LG-Dream-Factory-600x398

 

Vil du se mere om Louis Garneau?

Så tag et kig på deres hjemmeside, der finder du det aktuelle udvalg af cykler, sko, tøj og tilbehør. Kontakt os for mere info.  DDTech.dk på mail eller ring på 61 70 49 04

http://www.louisgarneau.com/ca-en/dreamfactoryframes